Gery Groot Zwaaftink brengt Charles Dickens tot leven in Oostwold

OOSTWOLD – Op vrijdag 22 december organiseert de Stichting Beheer Kerkelijk Erfgoed Oostwold om 20.00 uur een voorstelling met de bekende verhalenverteller Gery Groot Zwaaftink in de Hervormde kerk van Oostwold.

Het verhaal over de oude vrek Scrooge en zijn overleden zakenpartner Jacob Marley is wereldberoemd. Scrooge krijgt op kerstavond bezoek van Marley om hem te waarschuwen om zijn leven te beteren. Om Scrooge daarbij te helpen, stuurt Marley de drie geesten van het kerstfeest, wat een diepe indruk maakt op de oude man. Na de pauze zingt Groot Zwaaftink diverse liedjes uit zijn eigen repertoire.

Kaarten zijn op 22 december aan de kassa verkrijgbaar en kosten 10 euro per stuk. In de voorverkoop zijn de kaarten tegen een gereduceerd tarief van 7,50 euro verkrijgbaar. Voorverkoop vindt plaats bij: Café de Twee Oldambten, RegioBank hpkorte, Kapsalon Harma en Broodboetiek Midwolda.

De opbrengst van de avond is bestemd voor de restauratie van de Hervormde kerk van Oostwold.