Concert Nynke Boekema in de kerk van Leegkerk

Concert Nynke Boekema in de kerk van Leegkerk

LEEGKERK – Vrijdag 22 december geeft Nynke Boekema een concert in de kerk van Leegkerk (aan de rand van de stad Groningen). Ze wordt begeleid door Olga Curras op piano en Helena Sportel bespeelt de Keltische harp.

Nynke Boekema: “Ik ben een geboren zangeres. Mijn missie is met mijn stem mensen te raken en te helen.” Boekema zingt diverse stijlen: van klassiek en musical tot populair. Daarnaast is ze dirigent van drie koren en heeft ze een coaching- en stempraktijk in Groningen. Ze zingt vooral nummers met thema’s vanuit haar eigen levenservaringen.

Karen Taylor-Good
Boekema zingt in de kerk van Leegkerk onder andere nummers van de Amerikaanse singer-songwriter Karen Taylor-Good.  Zij staat erom bekend dat ze nummers schrijft over thema’s die voor iedereen herkenbaar zijn, zoals liefde, afscheid, pijn en vergeving. Een van de nummers die Boekema deze avond zingt is On Angel’s Wings. En omdat het bijna kerst is zal ook O Holy Night niet ontbreken.

Samen met het publiek zingen
Interactie met het publiek vindt Nynke Boekema belangrijk. Ze heeft er daarom voor gekozen om deze avond in de kerk van Leegkerk ook samen met het publiek te gaan zingen. Dit kan bijvoorbeeld bij een lied als The Rose of bij een mantra.

Vrijdag 22 december 2017
Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 12,50
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.blgroningen.nl/agenda