Gery Groot Zwaaftink brengt Charles Dickens tot leven in Oostwold

OOSTWOLD – Op vrijdag 22 december is er een voorstelling met de bekende verhalenverteller Gery Groot Zwaaftink in de Hervormde kerk van Oostwold.

Het negentiende eeuwse verhaal over de oude vrek Scrooge en zijn zakenpartner Jacob Marley is wereldberoemd. Scrooge krijgt op kerstavond de boodschap om zijn leven radicaal te veranderen. Doet hij dat niet, dan zal het hem slecht vergaan. Deze mededeling maakt een grote indruk op de oude man, maar zal hij daadwerkelijk een ander mens worden? Na de pauze zingt Groot Zwaaftink diverse liedjes uit zijn eigen repertoire.

Het kerkgebouw en de Kerksingel zijn op 22 december versierd en ademen de sfeer van negentiende eeuws Londen. De Kerksingel is fraai verlicht en zijn er diverse figuranten actief.

In de pauze is koffie, thee en glühwein met wat lekkers erbij verkrijgbaar.

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten 10,00 euro per stuk. In de voorverkoop zijn de entreebewijzen tegen een gereduceerd tarief van 7,50 euro te koop. Voorverkoop vindt plaats bij: Café de Twee Oldambten, RegioBank hpkorte, Kapsalon Harma en Broodboetiek Midwolda.

De opbrengst van de voorstelling is geheel bestemd voor de restauratie van de Hervormde kerk van Oostwold.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren, waaronder de Gemeente Oldambt en Dorpsbelangen Oostwold. Kijk voor meer informatie op: www.kerkelijkerfgoedoostwold.nl