Banenmarkt bij Abiant Groningen en Abiant Bouw en Techniek

GRONINGEN – Zaterdag 20 januari organiseert Abiant Uitzendgroep de Abiant Banenmarkt 2018. De Abiant-vestiging aan de Kielerbocht 9D in Groningen is die ochtend daarom van 09.30 uur tot 12.00 uur speciaal geopend voor (ander) werkzoekenden. Het omvangrijke vacatureaanbod zal overzichtelijk worden gepresenteerd en bezoekers kunnen zich inschrijven en persoonlijk kennismaken met de medewerkers en werkwijze van Abiant Groningen. Het gedreven uitzendteam is tevens beschikbaar voor vragen over opleidingen, arbeidswetgeving of contractvormen.

Kennis en kansen

Er zijn genoeg redenen om de banenmarkt te bezoeken. Abiant heeft op dit moment een enorm aantal actuele vacatures van veelzijdige opdrachtgevers. Daarbij heeft het uitzendteam in Groningen veel kennis van de lokale economie en de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld van de geplande bouw-, groen- en infraprojecten in de regio. Oók die kennis en kansen delen zij graag met werkzoekenden, om zo samen de diverse mogelijkheden te inventariseren.

Baanveranderaars

De Abiant Banenmarkt 2018 is vooral voor potentiële baanveranderaars een handig moment om binnen te stappen bij Abiant Groningen. Veel chauffeurs, grondwerkers, timmerlieden en techneuten zijn aan het werk en hebben doordeweeks geen tijd voor een uitgebreide oriëntatie, kennismakingsgesprek of (her)inschrijving. Veel mensen staan echter wel open voor een nieuwe baan of andere werkomgeving. Voor die mogelijke baanveranderaars is deze banenmarkt zaterdag een uitkomst.

Steeds meer uitzendmedewerkers maken de overstap naar Abiant. “We zijn een betrokken en betrouwbare uitzender en staan voor goed werkgeverschap. Dit vertalen wij in eerlijke en correcte verloning en in een betrokken en realistische werkwijze. Onze uitzendmedewerkers werken graag voor Abiant en dat zingt zich snel rond!” aldus directeur Metske Kloppenburg.