Zwembad Tropiqua lanceert nieuwe website

VEENDAM – Tropiqua begint het jaar 2018 goed en lanceert een volledig nieuwe website! Om dit te vieren worden er 20 sets van 4 vrijkaarten verloot onder iedereen die zich via de website aanmeldt voor de digitale nieuwsbrief. De nieuwe website is fris, dynamisch en biedt de gebruiker gemakkelijk alle nodige informatie. Tevens is de nieuwe website beschikbaar in het Duits en leesbaar vanaf een smartphone.

Vrijkaarten winnen

De lancering van de nieuwe website is voor Tropiqua echt een feestje. Dit vieren wij graag met onze bezoekers. Wij verloten 20 sets van 4 vrijkaarten onder iedereen die zich aanmeldt voor onze digitale nieuwsbrief via de website. Heb je je al aangemeld? Dan speel je automatisch mee. Aanmelden kanĀ  tot 31 januari 2018.Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het laatste Tropiqua nieuws en maken wij de winnaars bekend.

Website responsive

De website is nu ook responsive en beschikbaar vanaf een smartphone. Veel bezoekers bekijken de website op hun smartphone. Om die reden is er een volledig op maat gemaakte vormgeving zodat alle informatie ook via een telefoon goed te vinden is.

Tropiqua.de

Tropiqua ontvangt regelmatig bezoekers uit Duitsland. Voor deze bezoekers is er een eigen pagina waarop alle informatie in het Duits te vinden is.

Of het nu laat om een dagje subtropisch zwemmen, het aanmelden voor zwemlessen of een kinderfeestje afspreken, alles vind je op www.tropiqua.nl