Prijswinnaars logospel bekend: ‘Geweldig! Dat is een mooi begin van het nieuwe jaar!’

VEENDAM - Prijsuitreiking Valkema Sport met rechts Regina Wessel en links Anneke de Haan 05-01-2017

GRONINGEN – Honderden enveloppen kwamen er binnen op de redactie van Groot Groningen. En dan hebben we het nog niet over de mailbox, die bijkans overspoeld werd met oplossingen voor het Logospel in Groot Groningen. Een ding is zeker: puzzelen is populair in Groningen. Niks leukers dan mensen bellen met de boodschap dat ze een prijs gewonnen hebben. Eerst is er ongeloof. Daarna argwaan (worden we er niet ingeluisd?). En als het dan langzaam maar zeker doordringt: wat geweldig! Ik win nóóit wat! En zo ging het ook bij de prijswinnaars van het logospel in deze krant. Anneke de Haan uit Veendam wist niet wat ze hoorde toen ze erachter kwam dat zij de winnaar was van een cheque van 100 euro van Valkema Sport in Veendam. En dat ging niet anders bij Regina Wessel uit Winschoten. Zij mag voor 150 euro shoppen bij de sportzaak in Veendam. Wat de dames voor het bedrag uit gaan zoeken weten ze nog niet op het moment dat de cheques werden overhandigd, maar dat het goed besteedt gaat worden, is zeker. Annelies Fekkes uit Midwolda mag voor 300 euro nieuwe meubelen uitzoeken. Zij is de gelukkige winnares van de meubelcheque van Faillissementsverkoop aan de Energieweg in Groningen. Is al haar werk toch niet voor niets geweest. Want de redactie van Groot Groningen ontving een heus wandkleed waarop ze alle logo’s en de bijbehorende oplossing met kleine speldjes had bevestigd. De winnaars van de vuurwerkpakketten van fietsenwinkel Mega-Vuurwerk Groningen vind je elders in deze krant. Alle winnaars: van harte gefeliciteerd met jullie prijzen! En voor alle fanatieke puzzelaars die niet in de prijzen zijn gevallen: volgende keer gewoon weer proberen, want het Logospel komt net als het Vakantiespel gewoon weer terug!