Dit zijn ze: de winnaars van de vuurwerkpakketten!

‘Je’hoort het! Je hebt iemand heel erg blij gemaakt!

GRONINGEN – Maar liefst drie vuurwerkpakketten waren er te winnen met het Logospel. En wát voor pakketten. De prachtige vuurpijlen en sierpotten van Mega-Vuurwerk Groningen leverden een geweldig spektakel op in de lucht. Mevrouw Benink uit Groningen won het pakket van 50 euro. Aanvankelijk zag ze het niet zo zitten om die knallers af te steken. Maar toen haar echtgenoot, die ook meeluisterde, lucht kreeg van haar prijs werd ze ineens heel enthousiast. “Je hoort het! Je hebt iemand heel blij gemaakt”, riep ze in de telefoon. Het fanatieke puzzelwerk van Corrie Meijer uit Groningen leverde ook een prachtig pakket op: Zij sleepte voor 75 euro vuurwerk binnen. Schoonzoon Remco Meijer maakte maar wat graag even een ritje naar de Ulgersmaweg waar de pakketten konden worden afgehaald. Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl ging Duuk ten Duits uit Groningen er vandoor met de hoofdprijs: en vuurwerkpakket ter waarde van 125 euro. Zijn dag kon niet meer stuk. Het 8-jarige ventje wilde namelijk zó graag vuurwerk winnen. ‘Ik zou heel graag een vuurwerkpakket ontvangen’, schreef hij onderaan het briefje met zijn oplossingen.’ Had hij even mazzel. Uit een enorme stapel inzendingen werd juist zijn envelop getrokken. “Echt hè?”,  reageerde zijn moeder vol ongeloof.  “Duuk wint heel vaak iets. Misschien moet hij ook maar eens een staatslot kopen”, grapte ze. Groot Groningen hoopt dat alle winnaars een fantastisch Oud en Nieuw gehad hebben!