Hee doe Kloune Dag in Veendam

VEENDAM - Clowne dag

VEENDAM – In aanloop naar de Hee doe Kloune dag van stichting Bogdike en Summerfun op zaterdag 16 augustus in het centrum van Veendam organiseert het team van Summerfun twee workshops: Hoe word ik clown. Deze workshops zijn op woensdag 13 augustus van 10.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 15.00 uur in het gebouw van Compaen, Jan Salwaplein 3.
Kinderen mogen meedoen als ze tussen de 6 en 13 jaar oud zijn.

Tijdens de workshop leert Clown Knapie de kinderen alles over clown zijn. Hoe ze met grapjes en trucjes volwassenen en kinderen aan het lachen kunnen brengen, leren ze een clown dansje maar ook ballondieren vouwen en veel grappen en grollen maken.
Ieder kind krijgt na afloop een clownsneus en een diploma.

Meedoen? Aanmelden kan via summerfun@compaenveendam.nl of bellen met de telefoon van Summerfun 06 29 29 41 57.

VEENDAM - Clowne dag