Leer- en Doe Markt in centrum Stadskanaal

STADSKANAAL - Leer- en Doemarkt

STADSKANAAL – Zaterdag 6 september vindt op het Raadhuisplein in Stadskanaal van 10.00 – 16.00 uur de jaarlijkse Leer en Doe Markt plaats. Een informatiemarkt voor iedereen die een cursus wil volgen, lid wil worden van een leuke vereniging of vrijwilligerswerk zoekt. Vijftig Stadskanaalster organisaties presenteren met een informatiekraam hun activiteiten voor het nieuwe seizoen.  Op en rond het podium verzorgen diverse verenigingen optredens en demonstraties zoals de EHBO vereniging (reanimatie), de bridgeclub, shantykoor de Noszéliesingers en Reumactief (Tai Chi en Zzoemba). Er is een catwalk van instellingen die op zoek naar maatjes voor hun cliënten.  Het Sport- en beweegteam van Welstad houdt vanaf de Leer & Doe Markt in samenwerking met verschillende sportverenigingen en zorginstellingen een sportpuzzletocht die wandelend kan worden afgelegd. Deze sportieve tocht is goed te doen voor zowel kinderen als volwassenen.

STADSKANAAL - Leer- en Doemarkt