Afscheid van pastor George Kerdijk

afscheid pastor George Kerdijk

WINSCHOTEN – Er is vorige week tijdens een gezamenlijke viering in de St. Vituskerk te Winschoten van de Heilige Norbertusparochie afscheid genomen van pastor George Kerdijk.

Begin jaren 90 heeft hij naast de dagelijkse werkzaamheden een studie gevolgd voor pastoraal werker. Na een periode van zeven jaar studeren volgde een aanstelling. Zes jaar geleden ontstond in de SPOG (samenwerkende parochies Oost Groningen) een vacature als pastoraal werker. Als inwoner van Hoogezand-Sappemeer was hij blij met de benoeming door de bisschop als pastor voor de oost Groninger Parochies. Pastor Kerdijk heeft zich met hart en ziel ingezet voor het welzijn van zijn parochianen. Daarnaast was hij erg betrokken met de andere geloofsgemeenschappen in oost Groningen. Een volle kerk bij de afscheidsviering gaf wel aan hoe geliefd hij was in de parochie. In het dankwoord werd hem een welverdiend pensioen in goede gezondheid gewenst samen met zijn vrouw.

afscheid pastor George Kerdijk