Still Got the Blues Festival in Stadskanaal

STADSKANAAL - Sonny Hunt

STADSKANAAL – Op zaterdag 13 september is de volgende editie van het Bluesfestival Still Got the Blues in sportcentrum Bruinsma te Stadskanaal. Ook nu weer weet de evenementenafdeling van sportcentrum Bruinsma een goede line up van artiesten weten te contracteren.

De Amerikaan Sony Hunt zal met zijn begeleidingsband The Dirty White Boys in het hoofdprogramma spelen. Hij word onder andere begeleid door de jonge bluesgitarist Leif de Leeuw, die zijn sporen in het bluescirquit ruimschoots heeft verdiend.

Een aantal keren per jaar waagt hij de oversteek om in Nederland op te treden met The Dirty White Boys. De bekende bluesartiest Ralph de Jongh die reeds meerde keren sportcentrum Bruinsma had opgetreden zal nu optreden met zijn begeleidingsband, met Marcel Wolthof op de drums en Nico Heijligers op de bas. Lefthand Freddy zal als derde band bij Bruinsma optreden en is inmiddels uitgegroeid tot een bluesinstuut in Nederland maar ook ver daarbuiten, getuige de vele loftuitingen in de (inter) nationale pers. De band rond gitarist/zanger Lefthand Freddy draait al behoorlijk wat jaren mee en maakte dusver 5 CD’s. Het festival begint om 20.00 uur en tickets zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij sportcentrum Bruinsma.

STADSKANAAL - Sonny Hunt