Wereldtitelgevecht bij Bruinsma

Thailand

STADSKANAAL – Trainer en promotor van vechtsportgala Warriors Today, Ruud Bruinsma uit Stadskanaal, haalt op zaterdag 27 september een prestigieus wereldtitelgevecht Muay Thai in huis. Onder de regels van de IRO zullen de Europees kampioen Eyevan Danenberg van Petres Gym uit Hoorn en de Thaise vechter Samnakdee Anat van Charcai Gym uit Bangkok in vijf ronden van drie minuten de strijd aangaan. Na een afwezigheid van vier jaar uit het profcircuit zal de 34-jarige Marco Biswana van Team Buinsma eveneens een hoofdpartij leveren in een Mix Martial Arts gevecht tegen Candied van de Ven uit Hoorn. De 13-jarige Manon Koerts vecht een noordelijk jeugd titelgevecht tegen Jessie Schreve uit Ter Apel. Het spektakel begint om 18.00 uur met een voorprogramma.

Thailand