Laat ook uw hart spreken voor Geert Krops

boergeert1

Groot Groningen heeft boer Geert in het hart gesloten

MUSSEL – Het is zondag 7 september en ja hoor, daar prijkt ie weer in de televisiegids: een aflevering van Boer zoekt Vrouw. Meer dan drie miljoen kijkers zien  als tweede kandidaat boer Geert Krops uit Mussel op de buis verschijnen. Charmant, maar ook eerlijk en recht voor zijn raap. Bijna zes jaar alleen na het overlijden van zijn grote liefde Mannie zegt Geert toe te zijn aan een nieuwe liefde. Omdat het leven nog niet voorbij is. En nog veel te leuk is. En Geert nog energie voor twee, of misschien wel drie heeft. Én omdat alleen aardbeien plukken ook maar alleen is.

“Wat zie je er mooi uit”, verwelkomt Geert Yvon Jaspers als een echte heer op zijn erf. Trots toont hij zijn winkel en dan vooral de verse groente en fruit. Onder het aardbeien plukken nemen Geert en Yvon zijn deelname aan het programma door. Ze spreken over het verlies van Mannie; Geert zijn grote liefde. “We waren een team; een eenheid. We hoefden elkaar maar aan te kijken en wisten meteen van de ander wat hij dacht.” Voor het plotselinge verlies van haar na 37 jaar samen zijn, heeft Geert maar één woord: “onvoorstelbaar”. Maar het leven is doorgegaan en Geert heeft er weer zin in. Met energie voor twee, soms zelfs voor drie, vertelt hij Yvon. En daarbij past een tweede grote liefde. Of ze het nou wil of niet, want: “ze wordt wel verliefd als ze mij ziet”. Hij is tenslotte “een zeldzaamheid”.

 

Boer Geert zal ongetwijfeld hoge ogen gaan gooien. De vele reacties op zijn deelname hebben hem zodanig verrast, dat hij afgelopen week besloot de pers niet meer te woord te staan. Er moeten immers ook weer aardbeien geplukt worden. Groot Groningen heeft deze boer volledig in het hart gesloten. Boer Geert zet niet alleen zichzelf op de kaart, maar laat ook zien hoe prachtig het Groninger land is, hoe gezellig de Groningers kunnen zijn en hoe mooi het taalgebruik is hier in het noorden. En daarom willen wij Geert volgende week alvast heel veel geluk wensen. Iedereen die Geert graag een hart onder de riem wil steken, de liefde wil verklaren ook al is dat niet als liefde voor het leven of gewoon heel veel geluk wil toewensen, krijgt van Groot Groningen de mogelijkheid dit komende week te doen. Stuur uw reactie voor Geert uiterlijk voor maandag 22 september op via de mail: grootgroningen@media-totaal.nl of via post: Groot Groningen, Postbus 116, 9300 AC Roden. Let wel: wie op Geert wil reageren als kandidaat voor Boer zoekt Vrouw moet dit doen via het programma, zie hiervoor boerzoektvrouw.kro.nl.

 

boergeert1

geert2