Beste judoka’s uit Nieuwe Pekela gehuldigd

PEKELA – Afgelopen weekend werd de feestavond georganiseerd bij judoschool Wouter Meijer. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden de prijzen uitgereikt voor de beste judoka’s van de club. 
De judoka’s konden het hele jaar punten verdienen met gewonnen toernooien. Dit bij de opstaptoernooien en de grote toernooien. De volgende judoka’s zijn in het afgelopen seizoen in de prijzen gevallen. Opstaptoernooien: 1. Kick Nieman (240 punten), 2. Tycho Arends (220 punten) en 3. Rick Heidema (200 punten). Algemeen klassement: 1. Marko Nieland (344 punten), 2. Axel Heeren (262 punten), 3. Lindsey Nijboer (256 punten). Deze judoka’s hebben allemaal een beker ontvangen voor deze super prestatie. De kampioen heeft een wisselbeker ontvangen. Als ze deze drie maal achter elkaar winnen mogen ze hem houden.

clubkampioen2