Groningen krijgt er een Media Markt bij

GRONINGEN – Op 25 september  heeft Groningen er een Media Markt bij. De omzetting van Saturn naar Media Markt is dan afgerond en zal natuurlijk gepaard gaan met festiviteiten en spectaculaire aanbiedingen voor alle inwoners van Groningen en omstreken.
De heer Werkman vestigingsdirecteur van de kersverse Media Markt: “Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze Media Markt Sontplein. Klanten blijven daar de vertrouwde medewerkers zien en het hoge niveau van service vinden, maar zullen verrast worden door het nog scherpere prijsbeleid en brede assortiment waarom Media Markt zo bekend staat.
Natuurlijk hopen we niet alleen onze bestaande trouwe klanten, maar ook veel nieuwe bezoekers te mogen verwelkomen. De rode loper zal de klanten naar onze winkel leiden, waar de spectaculaire deals te vinden zijn.
Een DJ truck van Pioneer zal de feeststemming versterken met de nieuwste beats. Klanten verwachten van winkels steeds meer service, ondersteuning, vernieuwingen, snelheid, lage prijzen en een brede keuze aan de nieuwste en mooiste producten.  En om zich te oriënteren op de beste aanbiedingen, aankopen en voor service willen ze altijd en overal bij ons terecht kunnen, zeven dagen in de week, 24 uur per dag.
Dus zowel in de winkel als via internet en smart phone. En daar hebben consumenten helemaal gelijk in en recht op. Om nog beter aan die verwachtingen te kunnen voldoen, hebben wij daarom besloten om ons als bedrijf op ons sterkste merk te concentreren Media Markt  in plaats van op twee merken.
Meer focus maakt namelijk dat we ons ook nog veel meer kunnen richten op waar het werkelijk omgaat: elke dag opnieuw de verwachtingen van onze klanten overtreffen en winkelbezoek tot een feest maken. En met de sterke punten van Saturn en Media Markt gecombineerd, weten we zeker dat we dit naar onze trouwe en naar nieuwe klanten kunnen waarmaken , aldus Harry Werkman.