Speciale ballonvaart vanuit Froombosch

FROOMBOSCH – Vanaf De Akkers in Froombosch vond vorige week een bijzondere ballonvaart plaats. Het betrof een ballonvaart van De Zonnebloem en Meindert van Heuveln, Ineke van der Gaag, Gesela Lambeck, Berend Knollema en de begeleiders Alie Mulder en Linie ter Veld stapten in de het mandje.
Vereniging De Zonnebloem beschikt over een eigen ballon die op afroep beschikbaar is voor de afdelingen. Voor de tweede keer heeft de afdeling Slochteren hier nu gebruik van gemaakt. De ballon is speciaal voor Zonnebloemgasten aangepast. Er zitten twee stoeltjes in die op en neer kunnen en het deurtje vergemakkelijkt het uitstappen. De hele mand is bovendien bekleed met een zacht stootwerende beschermlaag. De vlucht begin in Froombosch en eindigde in Aduard, de ballonvaarder hebben met volle teugen genoten.

luchtballon