Steun voor G-voetballers van SJS

STADSKANAAL – Het G-voetbal bij SJS zit flink in de lift. Er waren al een kleine twintig senioren actief maar daar zijn in het afgelopen jaar ook nog eens een twintigtal jeugdleden bijgekomen. G voetbal is opgezet om kinderen en volwassenen die kampen met een lichamelijke of verstandelijke handicap de kans te geven wekelijks te kunnen voetballen, maar dan op hun eigen niveau. Eens per jaar houdt SJS een toernooi voor deze doelgroep. Dat stond bekend onder de naam SJS G voetbal toernooi, maar gaat vanaf 2015 verder Freddie Pranger Memorial heten, vernoemd naar de dit jaar overleden SJS G voetballer Freddie Pranger. Ondertussen is Postnned de nieuwe shirtsponsor van de G voetballers en heeft Albert Heijn toegezegd ook dit jaar de lunchpakketten voor de Freddie Pranger Memorial te verzorgen.

SJSsponsor