Keukenloods.nl nu ook in Veendam!

VEENDAM – Veendam is een nieuwe onderneming rijker. Keukenloods.nl Veendam is dé specialist op het gebied van inbouwapparatuur en keukens. De winkelformule opent haar eerste vestiging in Noord-Nederland, na negen vestigingen in verschillende delen van het land te hebben geopend. Keukenloods.nl is dé internetaanbieder met echte winkels.
De succesfactoren? Altijd apparatuur uit voorraad leverbaar, keukens uit voorraad leverbaar, een eigen montagedienst, hoge tevredenheid onder klanten (reviews op keukenloods.nl: 8,7 en hoge reviewscore op kieskeurig.nl: 8,8) en nog belangrijker: de prijzen van de internetsite zijn ook de prijzen in de winkel!
In het filiaal in Veendam staan 35 complete keukens opgesteld, voor iedere smaak en voor elk budget een voorbeeld. Daarnaast heeft Keukenloods.nl een ruim assortiment inbouwapparatuur voor de vervangingsmarkt. Wanneer een klant een defect apparaat heeft kunnen de medewerkers van Keukenloods.nl de klant helpen bij het zoeken naar een passend vervangend apparaat. Vervolgens kan deze ook worden gemonteerd door vakkundige monteurs. Apparatuur en Keukens zijn tevens uit voorraad leverbaar!  
Keukenloods.nl Veendam is gevestigd aan de Transportweg 18 in Veendam en is telefonisch bereikbaar via 0598 – 745 008.

VEENDAM - Keukenloods1 VEENDAM - Keukenloods2