Oude herinneringen ophalen tijdens WSG Reünie Party

WINSCHOTEN – Winschoter Scholengemeenschap, voor vele ouderen onder ons in de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw, een begrip in Winschoten en de wijde omgeving. In al die jaren van het bestaan van de WSG hebben duizenden leerlingen daar een deel van hun opleiding genoten na de basisschool.
Voor al deze voormalige leerlingen en natuurlijk ook de leerkrachten organiseren wij, Make It Happen Events & Managements, op 25 oktober  een grote WSG Reünie Party in de Tramwerkplaats in Winschoten. Gezien de vele vooraanmeldingen in de beginfase blijkt er grote interesse te zijn om eens weer zijn of haar vroegere klasgenoten te ontmoeten tijdens een gezellige avond in de sfeer van de 80er en 90er jaren. ‘
Tijdens deze avond gaan we in zowel de grote zaal als ook de foyer een sfeer creëren waar men zich kan treffen met vroegere klasgenoten of oude en verloren schoolliefdes. Om deze avond voor een ieder onvergetelijk te maken en te blijven herinneren zal er een ambiënte gecreëerd worden waarin men zich een beetje terug waant in de periode dat men jong was en regelmatig op stap ging. Dat betekent muziek, glitterbollen, lichteffecten, stroboscoop, rookmachine en oude videoclips uit deze periode om de avond tot een gezellig einde te brengen. Tevens zal de mogelijkheid bestaan de avond vast te laten leggen op een foto middels een aanwezige fotograaf.’Voor vragen of informatie over kaarten voor deze avond kan men de facebookpagina, www.facebook.com/W.S.G. De Reünieparty bezoeken. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om direkt kaarten te kopen om er op 25 oktober zeker bij te zijn. Deze zijn verkrijgbaar bij Lussomode, Kadohut, Onyx Shoes & Lifestyle en El Molino in Winschoten, kosten € 12,50 per stuk.