Raven en Satan hoofdacts metalfestival Very ‘Eavy

STADSKANAAL – Olschool-metalfestival Very ‘Eavy in Stadskanaal viert komend jaar het eerste lustrum met een dubbele hoofdact. Zowel Raven als Satan zijn namen waarvan de ware liefhebbers van oldschool heavy metal watertanden. Dat blijkt wel uit de kaartverkoop, meer dan een half jaar van tevoren is al ruim een derde deel van de kaarten uitverkocht.  Very ‘Eavy, dat in trek is bij metalliefhebbers uit vele landen, doet op 3 en 4 april 2015 zijn naam weer eer aan met dertien bands uit zeven landen. Het Very ‘Eavy festival vindt plaats in sporthal De Spont aan het Gandhiplein 4  in Stadskanaal. Kaarten kosten in de voorverkoop 32,50 euro en zijn geldig voor beide dagen. Ze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.veryeavy.nl, bij ‘De Spont’ in Stadskanaal en bij Big Bad Wolf Records in Leeuwarden, Diskid in Zwolle en Popeye records in Hengelo. Aan de kassa tijdens het festival is de toegangsprijs 37,50 euro. Kijk voor meer informatie op www.veryeavy.nl.

140923 - VE15 Raven