Grunneger oavond voor de meisjes in Indonesië

STADSKANAAL – Op vrijdag 10 oktober 2014 zal er een benefietavond worden georganiseerd om meisjes in Indonesië veilig naar school te laten gaan. De Grunneger Oavond wordt gehouden in de zaal van de Evangelisch Lutherse Kerk aan de Hoofdkade 2 in Stadskanaal.
Het Garuda House Bali zet zich in voor meisjes in Indonesië zodat zij een betere kans op een goede toekomst krijgen. Dit gebeurd door middel van educatie, huisvesting en goede (medische) zorg. 20 meisjes wonen in familiesfeer in één huis, met een vader en moeder. Ze krijgen educatie, gaan naar goede middelbare scholen en er wordt hun geleerd hoe je goed terecht komt in de maatschappij.  De avond zal gehouden worden op vrijdag 10 oktober en zal beginnen om 20:00. Entree is € 7,50 inclusief één kop koffie of thee en een plak koek. Op de avond zullen er ook lootjes worden verkocht voor de verloting aan het eind van de avond. De lootjes kosten € 1,00 per stuk en er kunnen mooie prijzen worden gewonnen.  Ook zal er een stand staan met verkoop van mooie producten uit Indonesië. De gehele opbrengst van entreegelden en verloting komt ten goede aan Stichting Garuda House Bali. Dus, hoe meer bezoekers, hoe meer opbrengst voor de meisjes van het Garuda House.  Kom genieten van Grunneger verhoalen en draag daarmee een steentje bij aan een betere toekomst voor meisjes in Indonesië.  Voorverkoop kaarten kan door middel van een mail te sturen naar info@garudahouse.org. Of op de avond zelf.  Voor meer informatie bezoek onze website www.garudahouse.org.
Locatie: Zaal Evangelisch Lutherse Kerk aan de Hoofdkade 2 in Stadskanaal. Voldoende parkeermogelijkheid achter het gebouw, aan de Molenwijk Stadskanaal.