Kinderboekenschrijvers op OBS Beukenlaan

HEILIGERLEE - OBS Beukenlaan

HEILIGERLEE – Traditiegetrouw werden alle groepen van  OBS Beukenlaan in Winschoten tijdens de Kinderboekenweek bezocht door een kinderboekenschrijver. De groepen 1 en 2 kregen bezoek van Lida Dijkstra. Ze had een doos vol hoofddeksels mee genomen die pasten bij verschillende boeken en verhalen die ze heeft geschreven. Ze heeft de kleuters voorgelezen uit haar boeken en de kleuters mochten mee spelen.
Bette Westera bezocht de groepen 3 en 4. Ook zij las voor uit boeken die over feest gingen, het thema van de Kinderboekenweek. Ook vertelde ze hoe haar boeken tot stand komen. De groepen 5, 6 en 7 kregen bezoek van Gerard van Gemert die vooral heel veel boeken heeft geschreven over voetballen. De kinderen mochten hun voetbaltrucjes laten zien en konden een bal winnen. Ook van Gemert vertelde hoe een boek tot stand komt. Groep 8 ontmoette Gonneke Huizing in de bibliotheek. Alle kinderen en leerkrachten hebben weer erg genoten van deze bijzondere ontmoetingen. Ze zullen zeker bijdragen aan het leesplezier.

HEILIGERLEE - OBS Beukenlaan