Team Wubs presteert uitstekend tijdens clubwedstrijd

STADSKANAAL - Motorcross

VLEDDERVEEN – Dat er in Oost-Groningen nog meer snelle grasbaancoureurs zijn dan Mark Stiekema en Randy Oldenziel bewees Team Wubs afgelopen zaterdag. Team Wubs, bestaand uit  Jos Schoemaker, Jan Heije Wubs, Mark Schoemaker en Judith Kregel uit Stadskanaal, mocht aan de bak tijdens de laatste clubwedstrijd van MRTO Vledderveen van dit seizoen. In de special klasse 125cc was er een sterk optreden van de jongedame Silvia Middel uit Vledderveen met een derde plaats op het podium. In de special klasse 500cc was het podium volledig voor het Team Wubs met de derde plek voor Jan Heije Wubs, de tweede plaats voor Jos en de eerste plaats voor Mark Schoemaker, waarbij het Kampioenschap 2014 naar Jan Heije Wubs ging. Voor Judith Kregel , die uitkomt in de ST-2 Klasse tot 250 cc,  was er een keurige tweede plaats in het kampioenschap 2014.

STADSKANAAL - Motorcross