Cafe Karma nieuwe sponsor Veendam 1894 Zaterdag 1

VEENDAM - Sponsor Veendam 1894

VEENDAM – Zaterdag 1 van Veendam 1894 heeft Cafe Karma nieuwe sponsor Veendam 1894 Zaterdag 1voor 3 jaar een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Cafe Karma pronkt vanaf nu achter op het shirt van de Geel-Zwarten. Riza Ucar is trots dat de naam van zijn cafe op het shirt pronkt. De Veendammers die afgelopen seizoen zijn gedegradeerd uit de 4de klasse hebben als doelstelling promotie. Veendam 1894 Zat1 behaalde tot nu toe 10 punten uit 5 wedstrijden.

“Eerder sponsorde ik met mijn auto bedrijf al eens een zaalvoetbal team. Toen een paar jongens van het voetbalteam zich bij mij meldde met de vraag of ik wilde sponsoren hoefde ik daar niet lang over na te denken. Wij organiseren regelmatig feestjes in het cafe en er is altijd live voetbal. Dus bij promotie stel ik mijn kroeg beschikbaar voor een groot voetbalfeest!” aldus Riza Ucar.

VEENDAM - Sponsor Veendam 1894