Halloweenoptocht in Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Op Vrijdagavond 31 oktober wordt voor de elfde keer een Halloweenoptocht gehouden in Vlagtwedde.
Vanaf dinsdag 28 oktober zullen de straten in Vlagtwedde weer versierd zijn met pompoenen, spoken en andere leuke Halloween creaties.  Vooral tijdens de optocht zullen vele leuke creaties te zien zijn. De optocht start om 19.00 uur op het plein van de MFA.
Vervolgens zal de tocht via de parkeerplaats van Jumbo,  de Dr. P. Rinsemastraat, Wilhelminastraat, Slotlaan, Veelerdiep, Kraaikampweg, Wilhelminastraat en Kromme Elleboog lopen om vervolgens te eindigen op het plein achter Partycentrum Rendering.
Hier kunnen de kinderen luisteren naar een verhaal, broodjesbakken en andere leuke dingen doen. 
De optocht zal muzikaal begeleid worden door Muziekvereniging DINDUA uit vlagtwedde. Kinderen die mee willen lopen in de optocht kunnen zich opgeven bij de Blokker via telefoonnummer 0599 – 312 214.
De organisatie hoopt op meer kinderen dan de 350 die de laatste keer aanwezig waren. Natuurlijk moeten ze wel allemaal verkleed, een lampion zou ook mooi zijn, komen en ook de ouders mogen zich verkleden.