Nieuwe Tandartspraktijk Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Dr.Iyad Safi heeft een tandartspraktijk geopend in het voormalig adviesplein de IJzeren Klap in Musselkanaal. De kantoorruimte op de begane grond van het karakteristieke pand in het centrum van Musselkanaal is grondig verbouwd tot een moderne tandartspraktijk met drie behandelruimtes. In de nabije toekomst wordt de praktijk uitgebreid met een mondhygiëniste, een tandtechnische afdeling voor protheses en kronen en een behandelkamer speciaal ingericht voor kinderen.  Op donderdagavond en op zaterdag is de praktijk geopend voor patiënten die door de week niet kunnen komen. Dr. Safi heeft z’n tandartsopleiding in 2002 met succes afgesloten en heeft na de nodige ervaring te hebben opgedaan in Duitsland en Nederland zich met zijn gezin gevestigd in Musselkanaal.

MUSSELKANAAL - Tandarts De Horsten