Ruim 350 euro voor Stichting Leergeld

WILDERVANK - Stichting Leergeld

WILDERVANK – Op 21 juni werd bij vv Wildervank het jaarlijkse E/F Goede Doelen Toernooi gehouden. Elk jaar gaat de opbrengst van het voetbaltoernooi naar een goed doel en dit jaar was dat Stichting Leergeld Zuid-Oost Groningen.

Uit handen van de toernooiorganisatie werd vorige week een cheque ter waarde van 350 euro uitgereikt aan mevrouw Eeke Crum, bestuurslid van Stichting Leergeld Zuid-Oost Groningen. Mevrouw Crum gaf aan erg blij te zijn met deze financiële bijdrage, waarmee kinderen die in armoede leven toch de mogelijkheid krijgen om lid te worden van een (sport)club.

Vanaf het huidige seizoen wordt het toernooi voor drie jaar lang omgedoopt tot het ING Goede Doelen Toernooi in verband met het winnen van de ING Pitch. De ING zal het toernooi de komende drie jaar sponsoren en zoals gebruikelijk zal de toernooi opbrengst naar een nog nader te kiezen goede doel gaan. Het volgende wordt gehouden op 30 mei 2015.

WILDERVANK - Stichting Leergeld