Feestelijke opening CreaTil in Zuidbroek

ZUIDBROEK – CreaTil, de showroom/winkel, webshop en workshopruimte aan de Europaweg 21 te Zuidbroek, groeit qua ruimte uit tot een overzichtelijke, gezellige en sfeervolle plek. Een plek waar iedereen welkom is voor benodigdheden op het gebied van décopatch, sieraden maken, papierhobby’s (scrapbooking en kaarten maken), overige homedeco en kant-en-klare woonaccessoires.
In 2004 begon Mathilde van Bruggen als demonstratrice bij Creata, waarna zij na de bedrijfsbeëindiging van haar toenmalige werkgever in 2006 voor haarzelf is begonnen onder de naam CreaTil. In 2011 betrok CreaTil de ruimte op de Gouden Driehoek, waar nu het moment aangebroken is voor de opening van een tweede ruimte. Dit om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met het aanbieden van het zeer uitgebreide assortiment op het gebied van creatieve benodigdheden.
Zaterdag 15 November 2014 zal er van 10.00 – 17.00 uur een feestelijke opening zijn aan de Europaweg 21 te Zuidbroek met een speciale openingsaanbieding en diverse kortingen. Iedereen is die dag welkom!