Proud op Oud steunt Het Vergeten Kind

GRONINGEN –Vrijdag 21 november staat in het teken van Annie Sloan Late. Met deze wereldwijde actie, waaraan meer dan 50 landen deelnemen, worden verschillende goede doelen gesteund. In Nederland gaat de opbrengst naar Het Vergeten Kind, de stichting die zich inzet voor de meer dan 30.000 kinderen in ons land die opgroeien in sobere opvangcentra. Bij het Annie Sloan Chalk Paint verkooppunt in Groningen, Proud op Oud, komt ook een ludieke actie. De winkel is extra lang geopend en iedereen kan voor vijf euro een foto van een (klein)kind, huisdier of geliefde op een stukje hout overbrengen. Alle materialen worden verzorgd door Proud op Oud. Klanten hoeven alleen een foto mee te nemen. Om het extra feestelijk te maken wordt het geheel omlijst met een hapje en drankje en is er tien procent korting op het hele Annie Sloan krijtverfassortiment. Dus maak alvast een leuk persoonlijk cadeautje voor Sinterklaas of Kerst. Kom vrijdag 21 november naar Annie Sloan Late tussen 17:30 en 20:00 en steun Het Vergeten Kind! Proud op Oud, Damsterdiep 27 (Damsterplein) in Groningen. Meer info: telefoonnummer 050-3131000 of www.proudopoud.nl.