Kookworkshop voor vijftigplussers

HOOGEZAND -  Er stond vorige week voor veertien 50plus mannen een overheerlijk menu op tafel dat bestond uit Nieuw Zeelandse gehakte biefstuk, aardappelen uit de Dauphine en een boerensalade. En het bijzondere was dat ze dit zelf hadden gekookt.
Veertien mannen namen deel aan een kookworkshop voor vijftigplussers in Hoogezand-Sappemeer. Een initiatief van de POSO (het overkoepelende ouderenorgaan in HS) in samenwerking met het dr. Aletta Jacobs College. De kookworkshop was oorspronkelijk bedoeld voor alleenstaande vijftigplus-mannen. Er bleek echter al snel veel meer behoefte te zijn, ook bij mannen met partner, en het maximum aantal van twaalf personen was binnen no time bereikt. De POSO zal daarom in beraad nemen of er een vervolg aan deze eenmalige kookworkshop zal worden gegeven.

HOOGEZAND - Kookworkshop