Succesvol verlopen FIFA- en Darttoernooi bij Westerwolde

WESTERWOLDE – Voor de tweede keer in haar bestaan organiseerde de activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde een FIFA- en darttoernooi. Het evenement vond afgelopen zaterdagavond plaats in de kantine van de voetbalvereniging. Na inschrijving bleek dat er 26 personen graag FIFA wilden spelen en dat 13 personen belangstelling hadden om te gaan darten. Na een avond vol interessante FIFA-wedstrijden op drie verschillende stations en vele dartpartijen konden tegen de klok van 24.00 uur de prijzen worden uitgereikt. Hierbij bleek dat John Waalkens zijn “titel” bij het darten succesvol had verdedigd. In de finale won hij overtuigend van Rik te Velde, zodat hij als eerst een mooie vleesprijs mocht uitzoeken. Tweede werd dus Rik te Velde en Dennis de Roo ging met de derde prijs naar huis. Bij het FIFA-toernooi ging Roy de Jongh met de eer strijken. In een spannende finale versloeg hij Ferdy Kuiper, die dus de tweede prijs won. Derde bij het FIFA- spelen werd Joan Solano. Ondanks het feit dat er iets minder deelnemers waren dan bij de eerste editie, stelde de commissie met tevredenheid vast dat het toernooi zeer zeker voor herhaling vatbaar is. Ook de iets jongere jeugd was deze avond prima vertegenwoordigd. De eerstvolgende activiteit van de activiteitencommissie is de tweede klaverjasavond van het seizoen op vrijdag 19 december (aanvang 20.00 uur).

VLAGTWEDDE - Westerwolde activiteitendag