Ferry Booij

MUSSEL - Ferrie Booij

De kandidaatstellingscommissie van 50PLUS heeft de advieslijst voor de komende Provinciale Statenverkiezingen opgesteld. Als lijsttrekker heeft zij Ferry Booij gekozen.

Booij heeft ruime ervaring in de gemeentelijke politiek. Hij was acht jaar raadslid en vier jaar wethouder in de gemeente Stadskanaal. Booij: “Ik ben blij dat de commissie een groot vertrouwen in mij stelt. Samen met het team van 50PLUS Groningen gaan we er voor zorgen dat we een of meerdere zetels in de Staten behalen.” Lijsttrekker Booij is ruim een jaar lid van 50PLUS en wil graag aan de slag om de partij verder uit te bouwen. “Aankomende jaren willen we ons inzetten voor het algemeen belang van de inwoners van Stad en Ommeland. Hierbij richten we de focus op ouderen die het hardst getroffen worden door de bezuinigingen op de zorg en inkomen”, aldus Booij. De advieslijst wordt door de leden vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering op 13 december aanstaande. Of Booij een plek in de Staten zal bemachtigen is afwachten. Feit is wel dat hij het belang van de ouderen wil verdedigen. Daarom is Ferry Booij uit Mussel het Gronings Goed van deze week.

MUSSEL - Ferrie Booij