Pakjesbezorgdag is een feestje!

Pakjesbezorgdag Zuidbroek 2014

ZUIDBROEK – Voor het echte dorpsgevoel ben je in Zuidbroek aan het goede adres. Want niet alleen de jaarlijkse feestweek brengt duizenden mensen op de been, ook de Pakjesbezorgdag zorgt voor saamhorigheid. En dat alweer acht jaar lang! Afgelopen zaterdag was het weer zover en gingen pakweg vijftig Zwarte Pieten met Sinterklaas de straten in om de inwoners van het dorp hun pakjes te bezorgen. De organisatoren Roelina Stuivenberg, Mark Meijer, Edwin Rakers, Fokko Buitenkamp en Thea en André Lammers hadden in de weken richting Pakjesbezorgdag hun handen vol aan de organisatie, maar het verliep wederom uitstekend. En de inwoners van Zuidbroek? Die waren wederom massaal op de been gekomen om de uitbundige stoet toe te zwaaien. Kortom, Pakjesbezorgdag is een feest voor jong en oud!

Pakjesbezorgdag Zuidbroek 2014