Vrijwilligersprijzen uitgereikt in de gemeente Oldambt!

Vrijwilligersfeest in sporthal Winschoten

WINSCHOTEN – Wethouder Bard Boon opende vorige week het vrijwilligersfeest van Het Oude Ambt, dat gehouden werd in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten. Zanger Burdy uit Ulrum was te gast om te zorgen voor de muzikale omlijsting en dat kon je aan hem wel overlaten. De vrijwilligers werden daarbij bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar en daarnaast werden er prijzen uitgedeeld. Zo won de Speeltuinvereniging Sint Vitusholt de vrijwilligersorganisatieprijs in de categorie Zorg en Welzijn, terwijl Vrijwilligersgroep Begraafplaats Hofstraat Winschoten ook won in de categorie maatschappij, cultuur en natuur. De organisatie van de Run van Winschoten was in de categorie Sport de beste, terwijl Willem Zimmerman is verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar! Hij is trainer, begeleider én bestuurslid van Volleybalvereniging Beerta.

Vrijwilligersfeest in sporthal Winschoten