Christmas in Harmony in Boschhuis

TER APEL - Christmas in Harmony

TER APEL – De Ter Apeler Harmonie houdt op zaterdagavond 13 en zondagmiddag 14 december haar jaarlijkse dubbele kerstconcert Christmas in Harmony in het Boschhuis in Ter Apel. Er wordt gespeeld en gezongen door de Ter Apeler Harmonie, de Christmas Carols Band en de solisten Chris de Roo en Marjolein Schepers.

Silent Night, Driving Home for Christmas en Rudolph the Rednosed Raindeer. Maar ook Angels van Robby Williams, Eloise van Philip Spark en een medley van Elvis Presley.

Het zijn slechts enkele van de vele lichte, herkenbare kerstmelodieën die op het programma staan tijdens de tiende editie van Christmas in Harmony.

Dirigent Jan Weijenberg heeft sinds twee jaar de artistieke leiding over de Ter Apeler Harmonie. Weijenberg werkt in het dagelijkse leven als beroeps-klarinettist voor de Koninklijke JWF Kapel te Assen. Daarnaast is hij dirigent van Harmonie Wolvega en leidde hij als muziekdocent al vele klarinettisten op.

De Christmas Carols Band staat onder leiding van gitarist Jan de Vrieze uit Stadskanaal Jan is op en top muzikant, die in de loop der jaren van zijn hobby zijn professie wist te maken. Hij treedt regelmatig landelijk op in diverse bands en brengt vele uren in muziekstudio’s door voor opnames en begeleiding.

Chris de Roo uit Emmen is regionaal en zelfs nationaal bekend dankzij onder meer uitgave van zijn eigen singles als Gloria en Ergens hier op deze wereld. Tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam zong Chris voor een groot publiek, evenals tijdens de open dag 2005 van Ajax in De Amsterdam ArenA. Voor regelmatige bezoekers van Christmas in Harmony is Chris geen onbekende. Marjolein Schepers zingt dit jaar voor het eerst in de Cristmas Carols Band. Met haar muzikale passie en mooie stem treedt ze zowel solo op als samen met Chris de Roo.

Christmas in Harmony vindt plaats op zaterdag 13 december vanaf 20.00 uur en op zondag 14 december om 14.30 uur. De zaal is een half uur voor aanvang open. Kaarten kosten 15 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 7,50 euro. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Drogisterij Van der Tuuk aan De Omloop 3 in Ter Apel. Reserveren kan ook telefonisch tussen 18.00 en 21.00 uur bij Eddy Boxem via (0599) 582550 of per e-mail via christmasinharmony@hotmail.nl.

TER APEL - Christmas in Harmony