Dollard College Woldendorp komt in actie voor Serious Request

WOLDENDORP – De projectweek van het Dollard College Woldendorp staat in het teken van het goede doel. Deze week is de projectweek op de middelbare school begonnen en deze eindigt donderdagavond 18 december met een Dinershow (aanvang 18.30 uur). De opbrengst gaat naar Serious Request.
Tijdens de Dinershow zijn een modeshow, dansvoorstelling, een zelfgemaakte film en diverse muzikale optredens te zien. De show wordt in de projectweek door de leerlingen voorbereidt. Het viergangenmenu wordt natuurlijk ook bereid en geserveerd door de leerlingen zelf. Tevens is een groep die de ouderen in het Zonnehuis Menterne in Wagenborgen gaat helpen met diverse activiteiten.De bijna 400 leerlingen zijn nu al druk om geld op te halen voor Serious Request. Lekkernijen zijn gebakken voor de verkoop, een sponsorloop vindt plaats en flink wat auto’s zijn gewassen.