Examens bij karatevereniging Obukai in Veendam

VEENDAM – Er werd afgelopen zondag weer een karate examen gehouden bij karatevereniging Obukai in Veendam. De examen kandidaten moesten hun vaardigheden laten zien in het onderdeel karate, budo en later in het gedeelte sparren. Het werd extra pittig voor de kandidaten die voor hun vijfde kyugraad moesten sparren,omdat ze dit keer twintig partijen moesten vechten waarbij ze in hun laatste vier partijen te maken kregen met meerdere tegenstanders. 
Na een pittig en mooi examen zijn de onderstaande leerlingen met lof geslaagd voor hun kyugraad: Voor de negende kyugraad, oranje band met zwarte streep: Mees Hulshof , Casper Grofsmid, Ricardo van der Vlag, Gert-Jan van der Veen, Sayed Reza Nouri. Voor de achtste kyugraad, blauwe band: Elroy Post, Barry Kempinga. Voor de zevende kyugraad, blauwe band met zwarte streep: Shyenna Henderika Hooijer en voor de vijfde kyugraad, geel met zwarte streep: Angela Pot en Thom Boer.
Het examen werd afgenomen door Sensei Bart Oost, vierde dan allround full contact karate en Senpai Eddy oost, eerst dan. Karate vereniging Obukai is aangesloten bij het overkoepelend orgaan Karate Veendam wat een samenwerking is tussen meerdere karateverenigingen in Veendam onder leiding van Shihan Kas Kuiper. Meer info over de vereniging is te vinden via www.facebook.com/obukaikarate of belangstellenden kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0619804826.

VEENDAM - Obukai Karate