Klaas Spekken treedt op in Geert Teis

STADSKANAAL – Nadat hij in 2012 zijn jubileum vierde – ruim 12,5 jaar op de planken in het Gronings -  met de theatervoorstelling Miezulf is de Ter Apeler zanger Klaas Spekken (foto: Peter Blokzijl) terug in Geert Teis te Stadskanaal. Dit keer met een unieke en éénmalige voorstelling genaamd Klaas, Kerst & Klassiekers. De titel verraadt bijna alles. Klaas brengt het beste van zijn eigen repertoire maar vult dit aan met tijdloze kerstnummers en klassiekers. Klaas wordt begeleid door een geweldig muzikaal combo en ontvangt twee bijzondere gasten. Het geheel zal in volledige kerstsfeer zijn en ook de kerstboom zal op het podium niet ontbreken. Kom op 20 december naar theater Geert Teis voor een avondje uit dat voelt als thuis. Kortom, een heerlijke voorstelling die geen minuut zal vervelen. Meer informatie via www.klaasspekken.nl of via de kassa van Theater Geert Teis.

TER APEL - Klaas Spekken