Nieuwjaarsbal voor 55+ in Veendam

VEENDAM – Team Sport van de gemeente Veendam en Ouderenwerk Compaen organiseert op donderdag 8 januari een Nieuwjaarsbal voor danslustige 55-plussers. Er vinden een aantal dansworkshops plaats: Country Line DAnce, Stijldans Salsa, Tango, Moderne dans, Beweeg je vrij en Rock en Roll. Bezoekers worden ontvangen met een gezonde Smoothie, aangeboden door Stichting Wildervank Fonds.
Tevens zijn er, bij voldoende animo mogelijkheden om naar aanleiding van deze workshops vervolgcursussen op te starten op diverse locaties. De inloop is vanaf 14.00 uur en het gebeuren start om 14.15 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur, met uiteraard een spetterende afsluiting met DJ Long Berry! Meer informatie is verkrijgbaar via Annewil Schreuder door te bellen met 0598 – 652 302 of Pieta Loots via 0598 – 698 119. Kaarten zijn vanaf 17 december te koop bij de kassa van vanBeresteyn à vier euro per stuk, inclusief twee drankjes of koffie/thee.