Operettevereniging Veendam-Wildervank geeft Nieuwjaarsconcert

VEENDAM – Een nieuw begin van  het jaar met schitterende melodieën!  Voor de tiende keer in successie geeft de operettevereniging Veendam-Wildervank op vrijdag 9 januari om 20.00 uur  in het cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam een spetterend nieuwjaarsconcert met als thema “Muziek Surprise”.
De operettevereniging OVW, koor en vele bekende solisten brengen een groot aantal schitterende  melodieën  uit de operette, opera en musicalwereld, waarvan velen als zeer bekent in de oren zullen gaan klinken. Naast een gast optreden van leerlingen van het Winkler Prins, heeft de OVW  nog een extra verrassing in petto met een speciaal gastoptreden van het befaamde mannenkoor Euterpe uit Leer dat in Noord Duitsland grote bekendheid geniet. Kaarten zijn vooraf af te halen bij vanBeresteyn, maar ook aan de kassa verkrijgbaar.

VEENDAM - Operette OWV