PKN Scheemda organiseert Kerstfeest voor jongeren!

SCHEEMDA – Na een dergelijk initiatief in Veendam en Wildervank heeft PKN Scheemda de handschoen opgepakt. De kerkelijke gemeente organiseert namelijk op zondag 21 december een Kerstfeest voor Jongeren. Het thema is dan ook  ‘All I want for Christmas is You!’ Het gebeuren begint om 16.00 uur en er wordt om 19.30 uur afgesloten met een after-party. De entree voor lezers van Groot Groningen is tien euro, inclusief eten en twee consumpties. Kaarten voor begeleiders kosten vijf euro, inclusief eten en twee consumpties.
Kaarten kunnen worden besteld via kerstontmoeting@gmail.com en in deze mail dient naam, leeftijd, woonplaats en vegetarisch of niet doorgegeven te worden. De kaarten liggen op 21 december klaar bij de ingang. Het adres van De Ontmoeting is Kerklaan 32 in Scheemda.