TSV Hoogezand Nederlands Kampioen – week 51 – 2014

OSS – Afgelopen zaterdag werden de NK trampolinewedstrijden voor teams gehouden in Oss. TSV Hoogezand reisde af met 5 teams, in de klassen A, B, C, D en E.
Zowel het A-team bestaande uit de springers Claudia de Graaf, Kevin Suurd, Joska Groendijk en Esther van Voorthuizen (hier op de foto vastgelegd), als het B-team, bestaande uit Milou Martoredjo, Janine Doorenbos, Esmay Postema en Tim Jonkman, sprongen zich in de finale. Het A-team eindige op een hele goede derde plaats en van het B-team viel er jammer genoeg één springer in de finale, waardoor een podiumplaats niet meer kon worden bereikt.
Het D-team (Silke Groendijk, Manon Vonk, Anouk Dreijer, Jennifer Kuipers) eindige als twaalfde en het E-team (Roby Drent, Romee Vonk, Eva van der Velde, Diede Halsema), als elfde.
Als klap op de vuurpijl ging het C-team, bestaande uit Cindy van der Meij, Marcella van der Meij, Ilse Donkerbroek en Julia Dallinga als eerste de finale in. De finale heeft als regel dat drie springers van het team nog één sprong mogen wagen, maar dit keer leverde het extra veel stress op voor de dames.
Cindy moest als eerste springen en terwijl ze in de startblokken stond, werd niet haar naam genoemd, maar die van Ilse. Hierdoor waren de dames een beetje ontdaan, maar Marcella trok de stoute schoenen en ging als eerste springen, zodat Cindy en Ilse weer even konden ontspannen.
Alle springers sprongen toen de sterren van de hemel en zij eindigden als Nederlands Kampioen teams 2014!

HOOGEZAND- TSV Hoogezand