Workshopavond VIP!

STADSKANAAL – Op woensdagavond 7 januari vindt in de Spont de jaarlijkse contactavond van het VIP! Stadskanaal plaats voor besturen van vrijwilligersorganisaties en coördinatoren. Een avond vol informatie, uitwisseling, prijzen en gezellige hapjes en drankjes.
CMO Groningen zal informatie geven over de zorgverzekeringswet en de drie decentralisaties: jeugdzorg, Participatiewet en de overheveling van AWBZ naar WMO. Wat zijn de belangrijkste veranderingen en wat gaan die betekenen voor het vrijwilligerswerk? Vervolgens zullen Lentis en CMO een workshop verzorgen over kwetsbare vrijwilligers.
Behalve de workshops is er deze avond de uitreiking van de jaarlijkse vrijwilligersprijs. Vier projecten of organisaties zijn hiervoor genomineerd. Door wethouder Francis Boen wordt bekend gemaakt wie de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2014 en de Rabobank aanmoedigingsprijzen in de wacht hebben gesleept. Verder is er deze avond voldoende ruimte voor uitwisseling en zijn er gezellige hapjes en drankjes.
De avond vindt plaats vanaf 19.30 uur bij Welstad, locatie de Spont aan het Gandhiplein. Organisaties dienen zich voor 5 januari aan te melden door te mailen naar vip.stadskanaal@welstad.nl of te bellen met 0599 – 655 001.