Oliebollenactie in Bellingwolde

BELLINGWOLDE – Om de kas van het restauratiefonds van De Magnuskerk te spekken wordt er opnieuw een oliebollenactie gehouden op Oudjaarsdag, 31 december 2014. De oliebollenwagens staan voor Cafetaria Postiljon Hoofdweg 173 in Bellingwolde op woensdag van ’s morgens 9.00 uur tot ’s middags 14.00 uur en bij het Texaco-Station Metting, Hoofdweg 33, in Bellingwolde ook van 9.00 tot 14.00 uur
In de dorpen binnen de gemeente Bellingwedde worden de oliebollen zonder extra kosten thuisbezorgd op woensdag 31 december. In overleg kunnen de oliebollen eventueel op 30 december thuis worden bezorgd. De oliebollen kunnen tot uiterlijk maandag 29 december vooraf worden besteld familie Heeling door te bellen met 0597 – 531 752 of door te mailen naar heeling@hetnet.nl. Een zak met tien oliebollen kost 6 euro, een zak met tien oliebollen met krenten en rozijnen kost 6,50 euro.