Schrijvers verblijden publiek op Winteravond van het korte verhaal

Winteravond van het korte verhaal in Brasserie Dendermonde Winschoten

WINSCHOTEN – Kerstavond in Winschoten kent een mooie traditie. Vorige week was het tijdens dit normaliter romantische samenzijn wederom tijd voor de Winteravond van het korte verhaal. In Brasserie Dendermonde lieten vermaarde tekstproducenten als Erik Hulsegge, die een prachtige wekelijkse column heeft op de site van RTV Noord, Henk Mulder, Fieke Gosselaar, Cees Stolk en Hennie Lemein hun bijdrages horen. Het publiek genoot van pure, echte verhalen over Groningen, de streek Oldambt en de karakteristieke personages in hun verhaal. De twintigste editie van de Winteravond van het korte verhaal was dan ook een succes!

Winteravond van het korte verhaal in Brasserie Dendermonde Winschoten