ACV wint Scheemder Zaalvoetbaltoernooi

SCHEEMDA – Dat Hoofdklasser ACV het Scheemder Nieuwjaars Zaalvoetbaltoernooi serieus nam bleek uit de selectie die de Assenaren naar de Eextahal stuurden. Met de voormalige profs Jelle Wagenaar en Erwin Buurmeijer ontbrak het ACV niet aan ervaring en met spelers als Edu de Jonge Rosa beschikte de blauwzwarte combinatie over een surplus aan kwaliteit. De finaleplek voor ACV was dan ook niet zo verrassend. Dat ze het in die finale moesten opnemen tegen SGV wel. Want SGV won in de halve finale met strafschoppen van ZNC. De titel was echter een prooi voor ACV, dat dankzij doelpunten van Jelle Wagenaar en Edu de Jonge Rosa won van SGV. De Schildwolders leverden met Vincent Dijk wél de beste keeper van het toernooi en waren tegelijkertijd de meest sportieve ploeg. Jordy Brust van ZNC werd met 14 treffers topscorer van het toernooi.

Finale zaalvoetbaltoernooi Scheemda 3 januari 2015