HvK Installatietechniek heeft nieuwe eigenaar!

STADSKANAAL – Sinds 1 januari van dit jaar heeft Albert van der Wal het bedrijf HvK Installatietechniek uit Stadskanaal overgenomen van de heer A.J. Vos. Het Technisch Advies- en Installatiebedrijf is gespecialiseerd in verwarming, vloerverwarming, sanitair, badkamers, zonne panelen, zonnestroomboilers en elektra. Daarnaast richt het zich sinds de overname ook op het thema duurzaam door o.a het toepassen van thermografische inspecties.
Vanaf maart kunnen klanten ook bij HvK terecht voor een energielabel voor hun woning, inclusief een vrijblijvend advies om het label nog te verbeteren.
“HvK Installatietechniek is van huis uit een handelsonderneming waar installatietechniek een belangrijk onderdeel van uitmaakt”, geeft de nieuwe eigenaar Albert van der Wal aan. “Naast die eigenschap gaan we ons veel meer richten op het duurzame gedeelte, met name de thermografische inspecties. Door middel van deze techniek lukt het veel beter om warmte lekkages zichtbaar te maken, iets waar normaal niet altijd een oplossing voor is.” Ook is het mogelijk om lekkages in bijvoorbeeld vloerverwarming op te sporen of lekkages in dakbedekking van platte daken te vinden. Verder is HvK werkzaam in het aardbevingsgebied en kan daarom gerichte adviezen aan klanten geven in het verduurzamen van woningen met schade. HvK houdt daarbij rekening met het budget wat de NAM beschikbaar stelt aan de getroffen bewoners.
Technisch advies- en installatiebureau HvK heeft met Van der Wal een eigenaar die gedreven is en er heel veel zin in heeft om het succes te continueren. Het bedrijf is op maandagmiddag geopend tussen 13.30 en 17.30 uur, van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur. Technisch advies- en installatiebureau HvK BV  is gevestigd aan de Electronicaweg 25 in Stadskanaal en is telefonisch bereikbaar via 0599 – 650 226. Meer informatie: info@hvkstadskanaal.nl.

STADSKANAAL - HvK Installatie