Kinderdisco Dukdalf start met Nieuwjaarsparty

VEENDAM – Vrijdag 9 januari organiseert de wijkvereniging Sorghvliet een spetterende Nieuwjaarsdisco voor alle kinderen van Veendam en omstreken van 7 t/m 13 jaar in Dukdalf om het nieuwe jaar 2015 swingend in te luiden. De populairste kinderdisco van Veendam staat dit keer in het teken het nieuwe jaar. De zaal zal feestelijk aangekleed worden en er zal een welkomstdrankje in stijl worden gepresenteerd. De deuren gaan open om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur. Elke kinderdisco lopen er rond de twintig vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. De dresscode is gala, dus de organisatie hoopt dat zoveel mogelijks kinderen in gala komen. Hieruit wordt ook de foto van de maand gekozen. Die krijgt dan een leuk prijsje. Net al altijd wordt het weer super gezellig. Foto’s zullen worden geplaatst op Facebook.