Pieta Loots

Deze vrouw heeft een hart van goud en zet zich onvermoeibaar in voor de Veendammer samenleving. Pieta Loots is dan ook een bekend gezicht in de Parkstad en niet voor niets werd ze met voorkeursstemmen gekozen voor de Partij van de Arbeid, iets wat haar opnieuw een raadszetel opleverde in Veendam. Ook was ze regelmatig te gast aan de Langeleegte, schonk er koffie in en verwelkomde de aanwezigen op de haar bekende hartelijke wijze.
Naast haar raadswerk zet ze zich op talloze vlakken in, onder andere in haar werk als coördinator Seniorenvoorlichting bij Stichting Compaen. Zo organiseert ze vanuit deze hoedanigheid het Nieuwjaarsbal voor danslustige 55 plussers. Op donderdag 8 januari kunnen de ouderen zich tussen 14.00 en 16.30 uur uitleven op de dansvloer. De entree bedraagt vier euro, inclusief twee consumpties. Met country line dans, tango, rock & roll en moderne dans wordt er dankzij DJ Long Berry flink geswingd in Cultuurcentrum vanBerensteyn. De kaartverkoop is al begonnen en belangstellenden kunnen nog altijd een danspasje wagen, aldus Pieta. Zoveel inzet voor de maatschappij verdient waardering, vandaar dat Pieta Loots het Gronings Goed is van deze week.

Pieta Loots