Fonds Wonen & Leven wordt gewaardeerd door Vlagtwedders

VLAGTWEDDE – Inwoners van de gemeente Vlagtwedde weten de gelden voor het Fonds Wonen & Leven uitstekend te vinden. Er is in 2014 ruim 75.000 euro toegekend aan initiatieven in de gemeente, waarmee er 23 activiteiten zijn ondersteund. Wethouder Lok is blij met het succes en geeft te kennen dat het potje nog niet leeg is.

Van de 23 activiteiten zijn een aantal in het laatste gedeelte van 2014 bewerkstelligd. Zo hebben Plaatselijk Belang Jipsingboertange, Sellingen en Jipsinghuizen geld ontvangen voor het plaatsen van reflecterende huisnummerborden en heeft Volleybalvereniging SSS’70 van het toegekende bedrag nieuw materiaal voor het jeugdteam kunnen aanschaffen. “Dit fonds is met name gericht op het feit hoe je dit gebied leefbaar kunt houden”, aldus Lok. “Daarbij willen we de burgers zoveel mogelijk betrekken.”